Fris drinkwater op de werkvloer met een water dispenser

Een water dispenser is een must voor elk kantoor. Door onbeperkt zuiver water te kunnen drinken, blijven uw werknemers niet alleen gezond, maar zullen ze ook productiever zijn.

Water van de beste kwaliteit

Een water dispenser biedt gekoeld en zuiver water van de beste kwaliteit. Ook warm water verkrijgt u in een handomdraai, handig voor bijvoorbeeld thee. Sommige water dispensers geven ook bruisend water.

Water dispenser kopen

U heeft de keuze tussen waterdispensers met fles of op de waterleiding. Een water dispenser op de leiding filtert en verkoelt/verwarmt meteen het leidingwater. Zo hebben uw werknemers onbeperkt toegang tot drinkwater. Een water dispenser met fles heeft dan weer als voordeel dat u het eender waar kunt plaatsen.

Welk type water dispenser het beste is, hangt uiteraard af van de behoeften van uw bedrijf. Het is in ieder geval goedkoper dan flessenwater uit de supermarkt.

Positieve werksfeer

Door zuiver drinkwater ter beschikking te stellen, draagt u bij tot de gezondheid van uw personeel en verhoogt u ook de productiviteit. Water regelt namelijk de hersenactiviteit en de lichaamstemperatuur. Bovendien zal een water dispenser ook sterk gewaardeerd worden en voor een positieve werksfeer zorgen.

Wil u ook onbeperkt drinkwater?

Aarzel dan niet langer, ontvang via bovenstaand formulier gratis offertes in 48u, vergelijk en maak de beste deal.