Heerlijk fris drinkwater met een watercooler

Voldoende zuiver water drinken is een basisbehoefte. Het houdt onze gezondheid op peil en verhoogt de concentratie. Bied uw werknemers daarom onbeperkt fris drinkwater aan met een watercooler.

Altijd op temperatuur

Watercoolers zijn er in alle soorten en gewichten. Naast gekoeld drinkwater kunnen de meeste watercoolers ook heet water geven, handig voor wie graag thee drinkt. Sommige watercoolers bieden zelfs bruisend water.

Fles vs. waterleiding

Een watercooler werkt of met een grote fles, of op de waterleiding. Een watercooler op de leiding zuivert en verkoelt meteen het leidingwater. Zo komt u dus nooit zonder drinkwater te zitten. Een watercooler met fles kan dan weer op gelijk welke plek gezet worden en gemakkelijk verplaatst worden.

Professionele uitstraling

Een water cooler met fris en zuiver drinkwater zal de gezondheid en de productiviteit van uw personeel alleen maar ten goede komen en zal erg geapprecieerd worden. Ook naar uw klanten toe draagt een watercooler bij aan het imago van uw bedrijf. Bovendien is een watercooler veel goedkoper dan flessen uit de supermarkt.

Wilt u ook altijd fris drinkwater op kantoor?

Aarzel dan niet langer, ontvang via bovenstaand formulier gratis offertes in 48u, vergelijk en maak de juiste keuze.