Waterfontein: de goedkoopste drankvoorziening

Voldoende zuiver water drinken is essentieel voor onze gezondheid. Toch drinken 7 op de 10 Belgen te weinig. Bied uw personeel daarom gratis zuiver water aan met een waterfontein, veel goedkoper dan flessenwater uit de winkel.

Ook waterfontein op leiding

Het water uit een waterfontein is erg zuiver en heerlijk fris, ideaal voor warme zomerdagen. Wie liever thee drinkt, kan ook heet water verkrijgen. Sommige waterfonteinen bieden zelfs bruisend water.

Vroeger waren er enkel waterfonteinen met grote flessen. Het voordeel van een drankfontein met fles is dat u ze gelijk waar kunt neerzetten en gemakkelijk kunt verplaatsen. Nu kunt u ook opteren voor een drinkwaterfontein die aangesloten is op de waterleiding. Het leidingwater wordt dan meteen gezuiverd en gekoeld/verwarmd. Zo komt u nooit zonder drinkwater te zitten.

Waterfontein op maat van uw bedrijf

Een drankfontein is de goedkoopste oplossing om uw werknemers van gratis drinkwater te voorzien. Het is oneindig veel goedkoper en handiger dan flessenwater uit de supermarkt. Waterfonteinen zijn er bovendien in alle soorten en maten; zowel voor klein als voor groot verbruik en voor elk budget.

Meer productiviteit

Zuiver water regelt de stofwisseling, de hersenactiviteit en de lichaamstemperatuur. Het bevordert dus de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers. Een waterfontein zal bovendien sterk geapprecieerd worden, zowel door uw personeel als door uw klanten.

Wilt u ook een waterfontein op kantoor?

Aarzel dan niet langer, ontvang via bovenstaand formulier gratis offertes in 48u, vergelijk en maak de juiste keuze.